Thou shall not pass!

robin_slettehei_tommetankerrobin_tomm_slettehei_tommetanker

Hengebroen på Slettehei har fått en ny vokter. Robin erstatter Gandalf som fredens hersker. På Søndag var Robin med på tur. Han har gått lite i skogen i oppveksten da et par av foreldrene lider av skogsturvegring. Så han spurte rett og slett om å bli med. Og selvfølgelig. En turkamerat er alltid stas. Han skulle bare ha vært i litt dårligere form. For han holdt spørsmålene i gang oppover alle bakkene mot Slettehei. Jeg gikk med langt fremskredet åndenød og planla så korte svar som mulig. Mine svar måtte gis i løpet av kun ett utpust. Hvis ikke ville jeg besvime. Men vi kom oss opp. Opp til noe flott.  Og for en som sjelden har vært utenfor offentlig godkjente turløyper dekket med EU-kontrollert grus er Slettehei en spektakulær start. Fantastisk utsikt, skummel hengebro og høyt utsiktstårn. Vi lagde bål uten kjøpeved og jeg lærte han å lage fakkel av bjørk. Fakkelen brant og vi splasha oss gjennom pytter og myrer.  Det var vått og grått og fint. Takk for turen.

robin_slettehei_1_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s