Haugtussene

mosefolket_tommetanker

Jeg møtte dyphavshaugtussene i går. De svømte rundt med bladhaiene i det store lauvhavet. Ned fra dypet kom de og kikket varsomt på meg. Med hodet så vidt opp av overflaten stirret de like nysgjerrig på meg som jeg stirret på dem. Litt skremt ble jeg jo, jeg er ikke helt vandt til slike syn. Jeg har de ofte i hodet mitt, men sjelden i virkeligheten. Plutselig var de vekk. I alle fall øynene. Jeg hoppet fra hode til hode helt til jeg nådde den andre siden og kunne fortsette turen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s