Nutscaping

nutscaping5nutscaping4

Fantastisk. Det er ikke så mye å si om dette fenomenet. Samtidig er det mye å si om dette fenomenet. Vakre, flotte utsiktsbilder av storslått natur. Bilder du kan drømme deg vekk i. Helt til du legger merke til det lille mørke feltet øverst i bildet. For det som er ulikt andre flotte naturfotos er at du ser litt av en pung øverst i bildet. Kreativt og trist på en gang. Guttehumor på sitt beste og verste. Flotte naturbilder med bittelitt pung i linsa. Jeg smiler og rister på hodet. Jeg vil neppe stå bøyd i skogen, ta bilde, og dele, men både beundrer og fortviler over de som gjør det.

Se mer på :

http://nutscapes.tumblr.com/

http://nutscaping.com/

nutscaping2

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s