Jeg var glad i dag, helt til jeg møtte Microsoft

sur_face_tommetanker

Jeg stod opp glad i dag fordi det er en dag. Og jeg synes at en dag er fin. Den er her og den er alt. I dag er i dag alt. Og jeg stod opp til denne fine dagen. Dager er til for å glede seg til, og til å glede seg over. De som ikke har en dag er daua eller ikke født ennå og det er som kjent kjipt. Og jeg var glad for solen og for morgenen og for turen til jobben og for jobben og for datamaskinen. Jeg var glad for å slå den på og jeg gledet meg til å fortsette der jeg avsluttet i går. Men så! Helsikes forbanna Microsoft møtte meg med den samme hilsenen i dag som i går og egentlig helt siden jeg fikk denne lille jækla kompeputeren. Selv om den analyserer meg og kjenner meg igjen og jeg trenger verken passord eller fingeravtrykk for å få den til å starte så kommer det. Selv om jeg sitrer av glede. Selv om jeg har vunnet i lotto og er over meg av pur lykkelighet og andre hetetoker. Det kommer uansett;  SUR-FJES lyser det mot meg. SUR-TRYNE. RYNKE-FJES. SUR-FACE. Helsike. God morgen til deg og mumler jeg og bruker resten av dagen til å prøve å bli blid igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s