SjokoMåka. Et naturens under.

hettemåke_sjoko_tommetanker

Underlig og vidunderlig. En dag på Hamresanden ble belønnet med løsningen på et av fugleverdenens største mysterier. Den underlige Chroicocephalus Ridibundus kom seilende og slo seg ned på sanden foran oss. Denne måkefuglen med den svarte hetta trukket ned over hodet. Ingen har med sikkerhet kunne forklare hvorfor dens hode er sort. Hva har evolusjonen tenkt her? Lenge antok man at det var måkeverdenens Anonymous. Helt til en ble fanget og man oppdaget at dette mørke på hodet ikke var lånte fjær. De satt fast og kunne ikke fjernes. Men måka vi så, gravde selv opp løsningen fra sanda. Og da gikk det et lys opp for oss i begge ender av tunnellen. SjokoMåke!. “AHA”, tenkte vi, og spurte om han hette Knut, eller kanskje Åse. Nei, kvitret han;” Jeg hette Måke. “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s