I might not be to old for this shit

Roskilde 2016. Kona sier det ikke og jeg sier det ikke. Og ulikt mange andre koner så sier hun; Kos deg!. Så vi er ikke helt klar over det. Men mange sier det. “Er ikke du for gammel?”.  Vel, alt sitter vel i hodet og hvilke forventninger man har. De som synes jeg er for gammel blir heller ikke med på ferden. De som ikke synes det blir med. For jeg drømmer ikke om å ligge i et gjørmete utforbakke telt og spise dritt i 4 dager. Dusje i kaldt vann om morgenen mens de fleste nachspiel fortsatt er i gang. Jeg har ikke behov for å sovne inni en urinmarinert høyttaler. Men resten er fint. Folkemengdene, søpla, luktene, lydene, inntrykkene. Ta noen øl og sveve med. Fra scene til scene, kilometer etter kilometer. Roskilde er svært. Til slutt sveve med sammen med en eller annen headliner sammen med 60000 andre som ikke er for gamle. Sveve med helt til jeg finner natt-toget hjem til København og en varm seng i et rent hotel. Hope I’ll never be to old for that shit. En Alien som har seg med ei ku på en vanvittig bra konsert med en skotte jeg aldri har hørt om  er bare ett av inntrykkene. Og det finnes fler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s