Fra Bucket List til Fuckit List

#RF2016

Inntrykkene begynner langsomt å dukke fram fra midlertidig låste arkivskap inne i hodet. Inntrykk fra noen få men fulle dager. Med begynnende feber dro jeg av gårde til København og Roskildefestivalen. Det hele startet med at jeg nesten ikke rakk ferga til Danmark. Sistemann om bord sammen med kompis Paul. Og for første gang ble jeg stoppet på vei inn i ferga og sjekka. Det sier vel litt om mitt ytre. Og takk Paul, for turen, og ei hand å holde i. Lett hostende og varm i panna inntok jeg nok mengder av det kongelige brygg til at togturen til Køben ble “pisse god”. “Såddan da” ropte vi og Tuborg og Ibux hjalp til på stemningen i Nyhavn utover kvelden. Underlig lite uthvilte dro vi neste dag på en 12 timers ekskursjon til Roskilde-festivalen. Helt uten plan og uten mening. På toget dit snakket vi med en afghaner som hadde 13 kulehull i kroppen. Vi fikk øl av en som hette Jesper i køen. Vi satt under et tre i lett regnvær og så mengder av hasj bytte eier. Vi spiste verdens beste burger og smakte verdens værste shots. Hørte på god musikk og dårlig musikk. Stod tett og trangt og åpent og luftig.  Jeg har vært der før så det er allerede krysset av på min Bucket List. Det er nå ført over på min Fuck It list.

Det er godt å vite at jeg ikke skal dit igjen, i alle fall ikke med feber, men gudd. Det er godt å ha vært der. Oppleve det massive sanseinntrykket en slik festival er. Lukter og lyder og Sodoma og Godmorgen. Alt! Ha det på din BucketList helt til du har vært der.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s