Tjen penger på Brunsnegler!

brunsneglen

Hvilken forretningside! Og hvilke inntjeningsmuligheter. Sesongen for brunsnegler er i full gang. De finnes i mengder. Rett og slett en utømmelig ressurs. Og nå altså. I stedet for å drepe dem og kaste dem kan de nå omsettes for penger. De kan samles og foredles, for så å serveres. Målgruppen må derimot velges med omhu. For å unngå senere rettsforfølgelse og advokathonorarer må kundegruppen være klar over hva de spiser, men gi faen. Og hvor finner man slike målgrupper. Jo! Festivaler. Dersom man ønsker å servere brunsnegler  dyppet i kanel og sukker bør man ha en bod på f.eks Roskilde Festival i Danmark. Der hvor Skandinavias unge samles for å møte det hinsidige for første gang. Der hvor de allerede tidlig på dagen mister retningssansen sammen med smaks-sansen og går inn i overlevelsesmodus. Et av naturens store mysterier er at de kan holde seg oppreist. Men det klarer de altså. Og de klarer nesten å kommunisere. Ellers er det spise, drikke, forplante. Drikke, spise. Spise. Forplante. Drikke. Spise.

kanelsnegl_1_tommetanker

kanelsnegl_tommetankerI midten av denne målgruppeansamlingen stod Mamas Corner hvor de serverte KanelSnegler. 2 for 40,-. Hvilken forretningside.

Akkurat nå går det ufattelige verdier rundt i de tusen hager.

Arion vulgaris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s