Sommerminner

feriegjester_tommetanker

Og så har første pulje feriegjester trukket hjem igjen. Nevø med samboer dro heim igjen til Oslo og Svoger med niese tok flyet oppover til Målselv igjen. Siden vi nå en gang har valgt å bo så inni helsikes fint til her i perleraden på det krabbende og velsigna Sørlandet så innebærer det jo også at vi må to i mot gjester med åpne armer. Og det gjør vi. Sommer gjester sprer glede inn i våre enkle hjerter og vår sommer er ikke den samme om ikke vi har besøk. Sammen opplever vi ting. Vi gjør ting og skaper historier. Gode ting og fine ting. Ting som setter seg i minnet. Av og til kan sommergjester også utnyttes på det groveste til praktiske gjøremål. En må bare be de pent og gi de ei øl etterpå. Enkel, billig og importert arbeidskraft. Og sommergjestene i år etterlot seg mange gode minner. Fine sommerminner som vi skal ta vare på helt til de er brukt opp. Det kan jo være at noen av gjestene vil etterlyse sine egne sommerminner, men da svarer vi bare; “Det har vi ikke sett”. De kan ikke ta minnene fra oss. Det er ufint, selv om enkelte av disse sommerminnene er det vanskelig å knytte historier til.

Og blant minnene i år finner vi 1 par blå semsket dansesko, 1 par rosa flip-flops, 3 sukker, en romslig lunsjboks med svak odør av jarsberg, 1 sort drikkeflaske, 2 deilige styling skum flasker fra got2be, 1 flaske , 1 krølltang, 1 lett brukt tannbørste, en ladekabel, ett kattefoto og 2 sunsilk 4-ever fresh produkter.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s