Jeg måtte på do

soloppgang_tommetanker

I disse vakre solnedgangstider kan jeg anbefale en soloppgang. Det er ofte like vakkert og fargerikt. Men en soloppgang er mye stillere. Veldig ofte er det helt flatt hav på natta. Veldig ofte er det helt stille. Nesten alltid er du helt alene. Bakdelen med soloppgangen er at det er jækla tidlig og beregn minst en halv times øyegnikking før du ser klart. Men når du først klarer å fokusere er det magisk. Du kan alltids legge deg igjen. Det er ennå 3-4 timer til de fleste våkner. Personlig var denne opplevelsen veldig fin men totalt og usminket tilfeldig. Jeg våkna  opp i 4-tia og var uskikkelig tissetrengt og ramla ut av hytta i semisovende tilstand. Etter naturen hadde fått sitt løftet jeg blikket og så dette fine. Og det var fint. Jeg er glad jeg måtte tisse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s