New App for frustrated women

pickaman_go_tommetanker

Barna og ungdommen og noen forvirra voksne menn har Pokemon GO. Nå kommer Pickaman GO for den glemte kundegruppen; nemlig de frustrerte kvinnene.Med mulighetene som ligger i AR, eller augumented reality eller tilpasset, forstyrret virkelighet eller som det er mest kjent som nå ; Pokemon, har vi nå et nytt tilbud for kvinner som har noen slabbedasker av noen menn. Som irriterer seg over disse entanke, enkle individene de har hengende rundt seg.  Pickaman GO fungerer på samme måte som Pokemon GO. Du laster ned en App og du er i gang. Gå rundt i byen. Gå gatelangs og gatetvers og midt i kryss. Let etter utplasserte menn som er merket med ballesymbolet i spillet. Og finner du en av disse karene og har ham i mobilen kommer du til ekstrasjansen.” Kick him in the balls!” opsjonen. Få inn en fulltreffer i forgasseren til mannen og du får poeng. Samtidig får adrenalinet et oppkok og litt opplagret damp blir sluppet fri.

pickaman_go_1_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s