Ganske enkelt genitalt.

consent is simple

Consent is simple . Samtykke er enkelt. Er det ikke et ja, så er det et nei. Vi menn er åpenbart like dumme som vi ofte ser ut som. Vi må ha det inn med t-skje eller balltre. Ulike kulturer og ulike oppfatninger til tross. Et nei er alltid et nei. Et privat initiativ har blitt bragt videre. Seksuell trakassering er ikke greit og disse folka gjør noe med det. Små, rett på sak filmer. Rett og slett ingenting i mellom. Genialt om ikke genitalt fra reklamebyrået Juniper Park/TBWA fra Toronto i Canada står bak filmene. Hill, hill.

 

http://www.projectconsent.com/overview/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s