Heldekkende badetøy!

bomber og burkini_tommetanker

Vi ikledde oss heldekkende badetøy og lekte med bomber. Bomber og manneburkini. Skumlerer blir det ikke her i sør. Vi strammer opp sensommerern med Burkini for menn, og for barn. Det var faktisk jeg som påla mitt unge barnebarn og ta på seg heldekkende badetøy. For ommeren er ikke helt slutt ennå. Rampelyset på brygga trekker sjøstjerner i hopetall opp fra dypet. Sjøens temperatur frister fortsatt till kroppedypp. En uvanlig stille dag på Korsvikfjorden gikk opp noen oktaver denne dagen. Frydefull frykt fyllte fjorden. Og et barnebarn og en bestefar hadde rett og slett en fin tid. Selv i heldekkende strandklær.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s