TacoLambi vs. LambiTaco

tacolambi_tommetanker.jpg

Av og til stemmer tilbudene. 2 for 1. 10%, 20%, 30%, 40%. Halv pris. 2 for prisen av 3. 7 for prisen av 14. Onsdagstilbud. Supertorsdag. Billigsøndag. Alt gratis når det er stengt. Og nå. Supern på Dvergsnes slår til med TacoLambi, Santa Maria toalettpapir. 12pk. til -40%, eller 39.90 som det også kalles. Tilbud, tilbud. Dette setter dessverre bilder i hodet mitt som jeg helst ikke skulle hatt. Dette burde jeg vært forruten. Av og til skulle jeg ønske jeg hadde facebook sin bevistløshetsevne. Ikke tenke, bare delta. Men jeg er jeg og bildene kommer. Og denne gang av en perfekt kombinasjon og et vakkert samspill mellom ukesgammel Taco med kjøttdeig av selvdaue kuer som er utgått på dato ispedd muggen mais og altfor blaude tacoshell. Det er her Lambi kommer inn i bildet. Nesten umiddelbart. Men når det først kommer inn i bildet er det godt det finnes. Hele 12 pakken.  Dessverre gikk jeg litt vider og da kom LambiTaco. Bildene det gav vil jeg ikke fortelle om.

lambitaco_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s