Til Hovden med interiørduft

interiorduft_2_tommetanker

Jeg har PINO i baksetet, DAKAR i bagasjerommet,F RUIT i passasjer setet og selv, selvfølgelig, sitter jeg badet i LIMONE. En deilig duftfylt tur opp gjennom høstkledde Setesdal står foran meg. Turen anslår jeg til å ta 13 timer, da det er innlagt spy og oppkast stopp for hver 500 meter. Og siden jeg kjører rett fra jobb så har jeg nok hatt to spystopp allerede før Dalane. Men jeg ser optimistisk på det. Setesdal vil få en opplevelse av duft i kveld og utover natta. Sannsynligvis vil alle kjemikaliene disse duftene inneholder også framskynde høsten langs veien.

interiorduft_tommetanker

Det hele henger slik sammen at jeg fikk skiftet til vinterhjul i dag. Kona dro til Oslo og  jeg skal til fjells. Og det var inne i bilservicehallen, bil-spaet, at jeg så denne fantastiske automaten. Interiørdufter til bilen. Det går plutselig opp for meg at jeg har levd et beskyttet liv. Jeg er over 50 og har aldri sett en interiørduftautomat for bil før. GUDD. Wunderbaum i automatversjon. Fyll kupeen med lett kvalmende duft og legg ut på tur. Et forlokkende tilbud som jeg heldigvis avstod fra. Det vil si, jeg avsto fra duften. Turen starter nå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s