Jeg skal snart møte veggen.

hovden_en_fin_dag_tommetanker

Et ønske mange muligens ikke deler med meg. Men jeg har gjort opp min mening og går inn i denne settingen helt og holdent med mitt eget samtykke. Jeg planlegger å møte veggen om et par timer. Og siden jeg er lokalisert på Hovden simultanoversettes dette til : “Eg skjal miti Veggjine”. Veggjine er en høyde innenfor Nos på Hovden. Det fine med den turen i høstferien er at man kan sitte ned og slappe av den første og tyngste kilometeren. Det kalles juks, og jeg er ikke stolt av det, men gjør det allikevel. Jeg bytter penger mot en plass i stolheisen som skal løfte meg opp de første 350 høydemetrene. En feig og slapp fjell-løve drar opp og inn. Lav IQ med høye mål som kollegene sier. Vel, jeg er på tur og ikke sur. Naturen smiler og det er melis på toppene. Gleder meg til å møte veggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s