Et smil i koppen

jordbaerpikene_tommetanker

Takk til Jordbærpikene. De serverte en kopp kaffe og et smil i det jeg passerte kafeen deres i dag. Akkurat i dag hadde den serverende Jordbærpiken litt skjegg, adamseple og mørkere stemme enn man antar en Jordbærpike har, men allikevel. Jeg smilte og sa takk i det han serverte meg en kopp tidlig kaffe. Og denne mannlige Jordbærpiken smilte og sa “Vær så god”, og “Ha en fortsatt god dag!” Og jeg sa “Takk, det samme”, og tuslet videre. Kaffen var ikke ordentlig varm, den var sterk som motorolje og luktet litt rart. Men alt det betydde ingenting, for den smakte av smil og ønske om en god dag. Takk til Jordbærpiker av alle kjønn. Dere satte et smil på min morgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s