Jeg blir rørt av meg selv

Trist men sant. Jeg står her med overfukta øyekroker inni kroken av en container og ser på en vegg av lys i bevegelse. Jeg er rørt. Jeg står og ser på noe jeg selv har lagd. Jeg står ved siden av to digre projectorer og et rått lydanleggg – og er rørt. Jeg har jobba i 3 uker og Kent har jobba 7 uker på tre uker med det vi ser på veggen over inngangen til Ernst Hotel. Vi har nynna og myst og tegna og rendra. Skyen har hjulpet oss og vi rakk det i tide. I går var det premiere kl .17.05 og vi var ikke alene. En tidligere kollega Morten var kommet for å hjelpe oss med avviklingen. Og sammen med han kom det 1000 til. Ikke for å hjelpe men for å få litt påfyll av julestemning. Den snek seg inn i lillehjernen, inn under bukse bena og som varm julegele nedover nakken. Og alle de som ikke gadd å se showet gjennom mobilen sin fikk en god dose jul plantet inn i skallen. Nok en gang er jeg stolt av byen min og en Kvadraturforening som tør. Nok en gang er jeg stolt av kollegene mine. Og nok en gang er jeg stolt av meg selv. Nå ble jeg rørt igjen.

Showet vises hver dag frem mot jul. Løp og se og øs innpå av stemningen.

Click to access Julebyen_Program__bred_links3.pdf

2 comments

  1. Marie · December 16, 2016

    Magisk Tomm! Vi gleder oss til å se det “live” ❤️ Dere er fantastisk flinke! Juleklemmer fra gamle naboen 🎁🎅🏻

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s