Årets første solnedgang

maya_havet

1. januar. Its good so far. Det virker lovende dette nye året. Etter at den smellende galskapen la seg i går har det vært et fint år. Etter at småfulle fedre med mord og stjerner i blikket la lighterne på hylla kunne det nye året starte. En rolig start for vår del. Frokost først etter 12 timer inn i 2017. Etter 15 timer gikk vi inn i skogen og opp på toppen. Der fikk vi med oss solen som sakte sank i havet for første gang i år. Den etterlot seg lyse prikker på hornhinna og sol i hjertet. Denne gangen var jeg på tur med Maya. Det var fint. Året er bra så langt. Vi vet ikke hva vi har i vente og det er kanskje bra. For akkurat der, på toppen av Sotåsen, var det godt.

Det er et godt nytt år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s