матрёшка’

stjerneskudd_2017_beerscapeme

Nyttårsforsetter er som nyttårskorsetter. Man kan slanke seg på to måter; Enten å holde sine forsetter eller kjøpe sine korsetter. De fleste ender det opp med at forsettene erstattes med korsettene. Erkjennelsen av at Nyttårsønsker kan ofte vitne om kortreiste tanker. Uten selvinnsikt og vurderingsevne tenkte jeg ; “AHA-Matrjosjka!” Hvorfor kan ikke denne vakre lille russiske tradisjonsdukken overføres til ølets verden. Jeg er jo interessert i Øl og så for meg den ene ølflasken etter den andre inni den neste. Oh, hvilken glede. Frydefulle flasker på rekke og rad. Og tanken var god i min lille verden helt til mine begrensede analytiske evner overtok for drømmene. Skulle denne drømmen for 2017 gått i oppfyllelse hadde jeg lurt meg selv slik forsetter flest gjør. Hadde den ene flasken passet inn i den andre hadde det jo bare vært i den aller minste at det faktisk hadde vært øl.

Skitt. Må finne nye håp for 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s