Kake fra Ikano.

kake_fra_ikano_tommetanker

Det lille ekstra gjorde meg kjempeglad. For det tok fart i går. Etter at serveren til  Ikano Bank  oppdaget at jeg hadde bursdag dro det seg bare til. Et lite hint fra meg og tante Facebook våkna til liv. Ho spredde ordet og fra temmelig fjern og temmelig nær kom det koselige bursdagshilsener fra en haug med folk. Noen av dem kjenner jeg og noen av dem kjennes av noen jeg kjenner og noen vet jeg ikke hver er. Men jeg sier som Statoil, Det er tanken som teller. Takk alle sammen. Og mitt noe syrlige innlegg om personlige meldinger fra en bank jeg ikke hadde hørt om ble gjort til skamme. Jeg kommer aldri til å glemme den banken nå. For det ringte på døren før jeg kom fra jobb i går. Min kone åpnet, tok i mot, og sa takketakk på mine vegne. Der kom det jaggu en kake fra Ikano. Svensk Mandelkake som seg hør og bør. Takk Ikano, jeg vet nå at du er banken til Ikea, og at det er slik vi kjenner hverandre. Jeg skal huske å si hei neste gang vi møtes. Et suspekt familiemedlem som jobber på Ikea har muligens en finger med i spillet her men det gjør det jo bare ennå bedre. Han gjorde det lille ekstra på vegne av Ikano, IKEA, seg selv og meg og det gjorde meg ekstra glad. Et eksempel til etterfølgelse. Det var en fin gave. Litt senere kom Gunnar, Semina, Wanida, Supansa, Lucas, Isabella, Stian, Ole, Marit og ei til på besøk. Maya lagde bursdag for meg. Takk alle sammen.

Jeg er mett og glad.

Gjør alltid det lille kstra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s