Når det butter i mot

bodybutter_tommetanker

Mørketid og deppetid. Vi er inne i det nå. Selv om det blir noen minutter lysere hver dag så er det jækla trist utendørs om dagen. Kroppen forfaller og butter i mot. Den lystrer ikke alle beskjedene den får fra hovedkvarteret i lillehjernen. Jeg vil, jeg vil men den får det som den vil. Jeg har innsett at i min halvdøde alder kan jeg ikke vente at responstiden er som den var. I det jeg trykker inn knappen virker kroppen min akkurat som de første digitalkameraene. Ingenting skjer det første sekundet. Så jeg har allerede en Kropp som Butter til daglig. Men dersom du har lyst å oppleve dette fenomenet. Om du føler deg sprek og spretten, er ung og dum eller bare nyfiken er det bare å oppsøke Kroppsbutikken. Der har de nå salg på utvalgte ting som får kroppen til å stritte i mot. . . . .tror jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s