Takk Ikano

burdag_i_dag_tommetanker

Jeg har bursdag i dag. Jeg tenkte jeg måtte si det til dere. Det er ikke så mange som vet det. Foreløpig er det kun Ikano Bank  og min bror og min kone som har gratulert meg. Jeg har ennå ikke fortalt det til Tante Facebook. Jeg vet at når den sladrekjerringa  først får vite det så hagler det inn med gratulasjoner fra alle mine 300 næreste venner. Litt for mange egentlig. Jeg er en enkel sjel og takler ikke så mye dyptgripende engasjement. Onkel Ikano husket meg i alle fall og leverer en hilsen rett fra hjertet av serveren; Må din dag bli fantastisk. Hipp, Hipp, Hurra. Gudd å fint. Skulle ønske jeg kunne takke dem for denne hyggelige hilsenen, men det går vist ikke. E-poster er sent fra NO REPLY.

Men de mener det sikkert. Kanskje de sender en presang neste år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s