Gammal moro

 

Ærbødighet og respekt. Vi deler en fantastisk verden. Og jeg er en av dem som tror på at jeg på en eller annen måte har en forbindelse med alt og alle. Fra den enkleste organismen som finnes (meg selv) til avanserte maurtuer med en infrastruktur vi kan misunne.. Et virkelighetens Matrix omgir oss alle,- tror jeg.  Og i en liten dal under Ravnåsen følte jeg forbindelsen. Den eika har opplevd mer enn meg. Well done.

Denne lille filmen lagde jeg i 2017. I dag er det 2020 og tiden over for denne eika. Livet er slutt og kjempen har falt. Men omgivelsene er fortsatt mørkt og spektakulært.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s