Lavterskelforståelse forventes

80_cm_tommetanker

Hatmail, Netttroll, Terrorvarsler, Sure venner, naboer og de fleste bekjente . Rygger som vendes og hatfulle blikk. Allikevel, jeg tar sjansen. Tiddelitomm. Det sner, det sner. Mine soyabønner har blitt hørt. Til og med en bekymringstelefon til Gislefoss ser ut til å ha virket. Jeg er fullt klar over at mitt ønske for dagen forbannes av de fleste. Det finnes ingen lavterskelforståelse for slike infame ønsker. Men alt jeg begjærer er at naturen skal gå sin gang. Det er fuckings februar snart og den eneste luremus-snøen vi har fått kom 6 november og var vekk den følgende helgen. Den gangen stod jeg klar i kroppsnær trikot med skulderputer og andre puter. Dæhli hansker og matchende rød swixsmørebag der hvor hoftene en gang var. Og så smelta snøen under skiene på meg. Det var direkte flaut å ta bussen hjem fra lysløypa på Strai i det antrekket.

Jeg forventer snø oppå snø i dag. I mengder. Så kan heller alle dere andre utvide tacofredagen til mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag og komme ut en gang i april. For såpass må den ligge. Fra i dag til slutten av April. Se ut. Hvitt og lyst og vakkert. Naturen kler seg til fest for meg. Hipp, hipp.

Nå må jeg løpe å smøre tålmodigheten med glider og skiene med blå Swix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s