And then there were none.

andthentherewerenone

Plutselig var det ingen igjen. Ikke av oss. Vi mennesker er det mange nok av. Vi er stort sett våre egne fiender og har ikke andre arter som vil oss vondt. Heldigvis det er ikke så mange som mener at pulveriserte mennesketenner er et potensfremkallende. Eller at flamberte mannetestikler er en delikatesse. Det er ikke mye penger å tjene på å selge vårt gode skinn.

For andre skapninger ser det litt mørkere ut. Vi fortrenger for penger. Vi skaper behov for ting vi ikke trenger. Elfenben, skinn, eksklusive kroppsdeler. Det gjør at andre kan drepe og tjene mye penger. En liten annonseserie for African Conservation Foundation illustrerer hvor skjør vår verden er. Og ikke minst hva vi mennesker gjør med den. Krypskytingen vil jo slutte dersom det ikke er et marked for produktene. Så det er vi som kan gjøre noe. Vær bevisst og vær rettferdig. Ta vare på denne kloden vår. Vi har den sammen med andre.

and_then_there_were_none_elephant

and_then_there_were_none_rhino

Hill, hill til Art Director Brandon Prinzi og ikke minst 3D modellør Frederic Muller. Well done.

https://www.behance.net/gallery/47695787/Then-there-were-none

https://www.africanconservation.org/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s