En bekymringsmelding.

dear_mr_trump

 

Kjære president. Jeg har prøvd å ringe men du tar ikke telefonen. Du vil tydeligvis ikke snakke med meg, så jeg skriver. Og håper ordene en gang når frem til deg. Det er ikke alt som virker, men noe gjør. Av og til uten at jeg vet hvorfor. Kanskje dette virker. Litt. Uansett er det bedre å gjøre noe, enn ingenting. Et kort  brev til Mr. Trump understreker den frustrasjon mange av denne klodens innbyggere opplever akkurat nå. Og jeg skriver ikke alene. Vi er flere enn meg. Fra hele verden egentlig. Du synes kanskje at vi ikke er så viktige som deg, men det synes vi. Du er verdens mektigste mann i verdens mektigste land, men du oppfører deg på en måte som veldig mange av oss ikke liker. Kanskje du ikke klarer å se deg selv fra et fugleperspektiv. Selv de fleste i ditt eget lang liker ikke det dy gjør. Dette brevet er en liten dråpe, jeg vet det. Og jeg vet ikke om dråpen fordamper før den får gjort nytten. Samtidig vet jeg at en gang er det  EN dråpe som til slutt gjør begeret fullt. Hvilken dråpe vet jeg ikke, men jeg er en av de naive dustene som tror at til og med min lille tilstedeværelse nytter. Trump er ikke viktigere enn meg. Og deler du mitt syn på at han trenger litt veiledning og hjelp til å løfte blikket, så gi en dråpe du også. Du kan gjøre det her:

https://secure.avaaz.org/campaign/en/trump_muslim_ban_fb_pa/?copy

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s