Gabrielle; Ring henne.!

Error
This video doesn’t exist

Se litt døvetolkning og unn deg en dose ren glede. Døvespråk som heidundrandes underholdning på en fredags kveld.  Jeg så ikke den komme. Oh hildrande du. Talenter er gøy. Egentlig ufattelig gøy. Jeg kan se på lappeteknikk og synes at det er moro bare de som gjør det er flinke nok. Jeg digger TV2 showet Norske Talenter. Unge og ennå yngre og noen gamliser viser hva de kan. Det dukker i tillegg opp en haug også som viser det de tror de kan og enkelte fremfører ting de vet de ikke kan. Men de som kanskje ikke kan nå de kan snart. Gøy det og, men det beste er å se på de beste. Uansett talent. Noe er dovent medfødt, mens andre ting er resultat av et lite livs trening, gnist, forbannelse, selvpisking, jublende glede og glød. GUDD det finnes mange flinke folk i Norge.

I går brant hjertet mitt foran TVn. Jeg prøvde å kjøle det ned med alle tårene som kom fra øyekroken. Tror jeg grein mer enn Bjarne Brønbo faktisk. Noe så sært som en døvetolket sang av Gabrielle; Ring Meg.  . . .  . . . fremført av 14 år gamle Vilde Wige fra Sandefjord. Ho eide scenen i noen minutter ren lykke. Plutselig har hele Norge en ny dans. Og en dans med mening. Det var så kult at jeg endte opp stående oppå stuebordet og trampeklappa etter endt sang og gjorde ting jeg ikke har talent for. Gleden og enkelheten og det dette fyrverkeriet av ei stille jente presterte på scenen var magisk. Om ikke hun er fast gjesteartist på Gabrielle sin neste turne så tar jeg feil. Men håper jeg har rett. Godt for døve og godt for oss.

Se hele showet og ennå flere talenter her:

http://www.tv2.no/v/1141915/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s