Trenger du høydeskrekk?

organdonor_tommetanker

Jeg er organdonor. Og jeg har mye å gi. Hva med en lett knukket ribben. En skulder ute av ledd. Litt god fantasi eller sporadisk brukt panikkangst. Du kan også få med noen tette bihuler og altfor lange nesehår. På lasset følger -1,25 på både høyre og venstre øye. En noe treg reaksjonsevne + et avrevet korsbånd ligger i potten. Den venstre leggen har en gang vært i mange biter men fremstår nå som kun godt brukt. Noe slitasje må og på regnes på fremre håndledd og pekefingre på begge hender samt tomler, langfingre, ringfingre og resten. Lever og nyrer er for tiden inne til vurdering og resultat forventes en gang. Selv om jeg er en gammel slubbert med en skavankmetta kropp sies det at ting fra dette skroget kan brukes om igjen. En god tanke. Så om jeg dør,- Help Your self!

Kan noe av meg redde deg, så blir jeg glad.

Hvordan er det med deg? Er du organdonor.

Om ikke, sjekk dette:

https://organdonasjon.no/

 

organdonor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s