En fargerik grå dag på Vardåsen

vardåsen_egner_tommetanker

Hill, hill til Vardåsen skole. De lagde den gråeste dagen til et fyrverkeri av farger. Denne gråeste dagen. For Yr slo til. Det var dritkaldt og klissblaud yr i lufta. Skikkelig surt. Kontrastene var store, for på scenen strålte varmen. Der var det fargerikt og yr glede ble formidlet. Som godt voksen kar har jeg lidd meg gjennom et utall skoleforestillinger. Både som deltaker i unge år, som far og bestefar. Det er jo fint, men det er jo stort sett bare nær familie og de med ekstra store hjerteklaffer som kan like det de ser. Slik var det ikke denne kvelden på Vardåsen skole. De var så flinke og gav av seg selv. Stoltheten skinte gjennom iskalde fingre og fuktige parykker. De lekte seg gjennom Torbjørn Egner sitt univers. Hakkebakkeskogen, Kardemomme by og noe jeg ikke har peiling på ble presentert i et fint virvar av en forestilling. Og jeg tror hele skolen var med. Alle. Og midt inni  haugen av alle stod et barnebarn og sang av full hals. Det var rett og slett glede og varme. Noen var flinke, noen var kleine, men alle var med og det så ut som alle hadde det moro. I alle fall hadde jeg det. En haug med foreldre serverte kaker og kaffe. Gudd og hill, hill. En bestefar er imponert.

Takk alle sammen. Dere varmet på en kald dag.

vardåsen_bella_tommetanker

vardåsen_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s