KOS!

pledd_og_bål_tommetanker.Hva er Kos? Det er noe foruroligende beroligende med et bål. Usikkert av hvilken grunn senker skuldrene seg ned i høyde med armlenet på stolen og geriatriske knær blir som nysmurte under lag av longs og pledd. Og er en så heldig at en sitter like ved en elv, på en platting, siste kvelden i April sammen med gode venner så kan en ikke annet enn å kose seg. Kose. Et bål hos Paul og Merethe er koselig. Det varmer nesten like mye som klemmene vi fikk da vi kom der klokken 6. Og smaken av bålets røyk og dufter blandet seg fint inn med ettersmakene av et fantastisk måltid. Det var KOS. Dette fine lille ordet som rommer så mye ærlighet og kjærlighet. Det var ikke Fætt!. Det Eide! ikke. Jeg hadde det ikke VILT! Men jeg koste meg. Gode venner er uvurderlige. Og disse to langs Tovdalens elv er av den helstøpte sorten. Takk for laget. Det var så deilig å sitte der, under pleddet, ved bålet og oppriktig si til meg selv; “Nå har jeg det koselig.”

Vi satt å skravla til hønene gikk inn på vaglen.

Takk.

høns_pål_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s