Måkeskrik!

I dag skal jeg nyte dagen. Til det fulle med mat i magen. Jeg har vært murer i to dager. I dag skal jeg ha meg en murer? Jeg skal treffe venner og folk jeg kjenner. Vi er sammen om dette. Jeg gleder meg til å gå på Måkeskrik i dag. Den lille gode festivalen. Den som er akkurat stor nok og hvor folk koser seg og ikke vise seg. Se ut som solen er på lag også i dag. Og har du ikke annet å gjøre på en slik dag er det flott. Da burde du komme til Bendiksbukta og høre god musikk fra scenen. Ligge i gresset med ei øl. Spis ei pølse og få ned hjerterytmen. Av og til er det godt å ligge stille i båten og høre på bølgeklukk mot baugen. Av og tl er det godt å ligge stille i gresset og høre rock fra en scene.

Nyt livet, venner, familie og byen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s