sVELG

swindon roundabout_tommetanker

I dag har vi kommet frem til rundkjøringa. Skal vi rett fram? Høyre? Venstre? Tilbake? I dag kan du finne ut om du tilhører hovedveien eller sideveien? Kanskje du er parkert? Det er ikke lett å finne fram i alle lovnader og godord som omgir oss om dagen. Hvem av oss har meninger som de fleste andre? Det skal vi finne ut av i dag. Det skal kåres en vinner i dag. Vi som land skal defineres. Hvem er vi, og hva vil vi? Hva mener majoriteten av det norske folk. Noen stemmer med fornuften, noen med navlen og noen med hjertet. Noen tar et valg fordi de vet for mye mens andre stemmer gis fordi de vet for lite. Det er uansett et personlig valg og det aller viktigste er å stemme. Bli med på valget. Stem det som stemmer for deg og la andre stemme noe annet. Til slutt sitter vi igjen med en vinner som skal bestemme mye de neste 4 årene. Jeg vet at de jeg stemmer på ikke kommer til å vinne. Da hadde jeg blitt skremt, for jeg tror ikke de er i stand til å lede landet. Ennå. Men jeg håper noen av de blir med i klubben og får adgangskort til Stortinget. Jeg vil at deres stemme skal bli hørt. For gjennom min lille stemme i dag kan deres stemme bety noe på stortinget. Velg. Dette blir spennende. Blir Norge varmere eller kaldere.

 

One comment

  1. Jarle Hammen Knudsen · September 11, 2017

    Den har jeg kjørt i 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s