Bønnhørt?

bønnhørt_tommetanker

Valget gikk ikke helt min vei. For å sei det slik. Mine bønner ble ikke hørt. Og det er så mye jeg ikke skjønner. Deriblant Krf sine bønner. Jeg er ikke troende selv så jeg tar sikkert feil. Men jeg skjønner ikke hvordan deres verdisyn passer bedre til Fremskrittspartiet og Høyre enn til de andre. Med slagord som Menneskeverd i Sentrum blir jeg forvirret når samfunnet vårt hardner til og forskjellene blir større. Hadde vi ikke fått det bedre om de gikk til de andre? Og hvorfor er Venstre til høyre. Et det rart vi kjører oss vill. Jeg surmuler nå siden det tydeligvis går flere av de hvite bønnene . De grønneste bønnene er ikke fullt så populære. Kanskje neste gang.

grønne_bønner_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s