Kongens nye knær.

knær_tommetanker

For en som har opplevd 80-tallets moter skal man kanskje være forsiktig med å sette spørsmålstegn ved dagens. Allikevel? Hva inni helsike er kult med å vise kroppens største ledd? Kan noen fortelle meg det? Det ser jo ut som halve byens befolkning under 20 har snubla uten å ta seg for. Det ryktes jo at det er sexy å vise litt hud. Men knær for faen? Hæ? Hva skjer til våren når det har vært en solfylt men kald mai måned. Når en varm juni plutselig kommer og folk trekker i shorts og korte kjoler så er det bare trynet og knæra som er brune. Hæ? Jeg skjønner ikke den moten. Men det kanskje har noe med aldringens erfaring å gjøre, man lærer etter hvert å være litt kritisk til seg selv. Da jeg var 18 gikk jeg med digre skulderputer. Jeg følte meg kul,- men var jeg egentlig det?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s