Verst før.

butikkpakket_ost_tommetanker

Og nok et tilbud jeg ikke forstår. “Butikkpakket Ost -30%” . Jeg stod og undret litt om jeg likte butikkpakket ost. Jeg ble litt usikker faktisk. Og så tenkte jeg på hvem som hadde pakket dem. Var det en av alle de ungdommene som jobber der, eller var det sjefen sjøl. Var det ho søte kassadama eller han kvisete hyllestableren. Og hva er fordelen med at den er butikk-pakket, og hvorfor er den på tilbud. Var det en av de ansatte som nøys under pakkinga? Framskyndet mugginga? Plutselig var det mange uavklarte spørsmål. Men som den lettlurte forbrukeren jeg er – gikk jeg inn og kjøpte ost. .

Det finnes så mange. En ufattelig rikdom av deilige og smakfulle ting. Myke og harde. I plast og på tube. Gamle og unge. Søte og salte. Til og med mugg er akseptert. Noen er rett og slett hårreisende. Det riktig bugner i ostehav rundt om kring. Ost er for alle, for det finnes så mange. I ostedisken går oster ut på dato og du får dem for halv pris. Dette selv om de egentlig var “verst før” og ikke best før dato-stemplinga. Noen av dem er laget for å lagres og blir ikke gode før lenge etter den påstemplede datoen er overtrukket. Jeg er ingen ostekjenner men jeg skjønner jo at de har ulike kvaliteter. Men tilbudet som virkelig gjorde meg nysgjerrig var det på bildet. Dessverre for butikken endte jeg opp med en Fabrikkpakket Ost til 100%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s