Takk sommer

takk_sommer_tommetanker

Det har snødd i Finnmark. Takk sommer! For at det ikke snør her. For en som er unormalt glad i snø er dager som dette allikevel ikke å forakte. Sommerdager i september. Takk sommer for alle besøkene vi har hatt på hytta på Valsvigodden. Takk sommer for familien som kom. Takk for svirebrødre, svigerbrødre og svigersøstre og nevøer og en haug nieser. Takk sommer for familien som dro. Takk sommer for gummibåten og jerngrillen. Takk for østers i havet og vind fra sør. Takk for blåbær i lia og bjørnebær langs veien. Takk sommer for måkene som kjenner oss. Takk sommer for Maya som kjenner måkene. Takk for Sjøbua som barnebarna kan overnatte i. Takk for kamerater som drar meg med ut i natten. Takk for solstrålene som drar meg med ut i dagen. Takk sommer for alle dyrene jeg har møtt i skogen. Og takk sommer for at du strekker deg litt lenger.

takk_sommer2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s