Hill, hill. Nedtur til en god start

god_start

En hyllest til omsorgsarbeidere. Jeg er så heldig å bo ikke langt fra et omsorgs-senter.  Bare 100 meter fra der min slitne kropp holder hus finnes neste stopp. Det er vel dit jeg skal snart. Bli mata. Bli bada. Bli leid på tur. Slutte å huske ting.  . . . Der har de leiligheter for eldre. Sykehjem. Daghjem og natthjem. Tilbud til både friske og syke og gamle og unge. Omsorgsboliger for alle og ikke minst masse flinke folk som jobber der. Jeg ser de ofte. De smiler og hilser i det de tusler forbi huset vårt. Ute på tur med en eller flere av beboerne. “Snart kommer jeg”, tenker jeg. “Snart kommer han”, tenker de. Der oppe ved senteret står det et skilt på veggen; God Start. Skiltet peker ned ei trapp. Det er vel kanskje betegnende for slike omsorgssteder. Du tror det blir nedtur, og det er kanskje det for de fleste når de havner på institusjon. Det er nok en nedtur. Men det kan og bli en god start.  Jeg tror de er heldige de som bor her på Strømme senter. Det ser ut som et godt sted å være dersom du ikke har det så godt. Jeg tror de får en god start for veien videre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s