Lyset i andre enden.

lyset_tommetankerHer sitter jeg og ser inn i et lite vindu. Et vindu mot en annen verden. Et sted jeg ikke er. Gjennom mobilvinduet ser jeg, og hører hva som skjer. Men det skjer langt borte. I en verden jeg ikke kjenner. I alle fall ikke godt. Det er sesong 35 som vises foran meg. Det er den samme damen som har hovedrollen og jeg har faktisk deltatt i noen av sesongene. Ofte kalles denne sjangeren et reality drama. Og dette er det. Historien har tatt mange vendinger og hver sesong har sluttet med åpne spørsmål og en uavklart vei videre. Men det som skjer i disse episodene gir meg virkelig håp for hovedpersonen. Jeg titter inn i skjermen med en blanding av frykt og glede og forventning. Hva skjer i neste episode? Denne serien virker ikke som Netflix eller HBO.  Jeg kan ikke spole fremover for å se hele sesongen på en gang. Jeg må vente? Og det må hun som er midt oppi det også gjøre. Neste dag er det nye instruksjoner og nye erfaringer. Spennende er det å følge med. For akkurat nå er det lys i andre enden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s