Når menn blir syke

Error
This video doesn’t exist

Host, host. Når menn blir syke burde Norge stoppe. Barna blir syke i barnehagen og smitter storesøsken på skolen som smitter foreldre som smitter besteforeldre. Det er en ting når ungene eller kona blir syk. De får ta en paracet og bli friske. De får; Stå an a!, som nordlendingene sier. Det er noe helt annet når menn blir syke. Ingen blir faktisk så syke som oss. Og selv om kvinner er empatiske så har de ikke peiling hvor syk hankjønn egentlig kan bli.  Når vi menn hoster på oss en liten influensa er det alvor. Når menn blir sengeliggende trengs det pleie og omsorg.  Vi får liggesår og blir mentalt ustabile. Vi skal jo snart dø. Vi sutrer ikke, men vi har rettigheter. Våre nærmeste pårørende burde bli varslet og avsette tid til syke menn.

Host, host. Det kribler i halsen, men ingen bryr seg. Dette går til helvete. Tror ikke jeg har lenge igjen.syk_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s