Dårlig timing

filmstjerne tomm

Hvordan ser du ut som Filmstjerne? Det er et spørsmål jeg ikke har fått før. Men når det først kommer så blir man jo helt usannsynlig nysgjerrig og det vekker åtgaum i sjela. Sitringen startet og det pirrer i mellom lilletærne. Vanvittig så spent men kan bli! Flere av mine kjente og kjære og nære facebook venner har tatt dette vitenskapelige eksperimentet og selv om de alle er vakre fra før må jeg innrømme at de ble ennå vakrere etter at fjes boka virkelig levde opp til navnet sitt. De fortjener en plass i Hall og Fame. Min noe svekkede dømmekraft ble oversett denne kvelden. Min higen og ønsket om en visuell opptur ble for sterk der jeg lå og hostet og nøys og skalv under et teppe av influensa. Med rennende nese, røde øyne og generelt nedsunket ansikt  burde jeg ikke trykket jeg “JA” på spørsmålet om jeg ville vite hvordan jeg kom til å se ut som filmstjerne.

Faen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s