Skitten

1000meter kvinner_tommetanker

“Hun er litt trang i inngangen!” “Han fikk en deilig rygg å henge seg på!” “Hildebrandt  tok skikkelig tak i Japaneren ved utgangen.” “Skikkelig sprut i ytre.” “Å få den inngangen er en skikkelig innsprøytning for Kim.” “Lorentzen tok han i siste indre!” “Gabrielle Hirschfizzler jakter Bøkko”. “Jung leverer varene.” “Yu og Wo har omtrent samme åpning.” “Yu kom  noe voldsomt på slutten.” “Skal nordmannen endelig ta nederlenderen, og ikke omvendt.” “Hun gikk helt ned i kjelleren for å ta sin parkamerat.” “Lenstra jobber hardt, men Hege har et bra tak.”  “Korea sliter med etterveksten.”

Hva er det jeg sitter å hører? Hva er det han sitter å ser på. Jeg sitter her ved pulten og skriver. Inni stua like ved TVn  som står på vet jeg at et barnebarn sitter. Hva er det han ser på? Tankene svirrer. Han er bare 10 år. En personlig bekymringsmelding sendes til meg selv og jeg går inn i stua for å kjefte litt og ta “praten”.

Sprintverdensmesterskapet på skøyter stod og surret på TVn.

Alvorspraten må jeg ta med meg selv.

Kanskje spyle tankene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s