Usikker

sprettyoghurt_tommetanker

Curiosity killed the cat! Nysgjerrigheten kværka katten! Ordtaket har mye sannhet i seg. Men også mye moro. Uten nysgjerrighet stopper hodet. Apati og lobotomisk adferd er resultatet av nysgjerrighetens fravær. Men hvor nysgjerrig skal man egentlig være? Jeg stoppet og kikket litt for lenge på denne tilbudsplakaten. Jeg stod der i full vinterutrustning i snøføyka og smilte til plakaten. Jeg lurte på hvor høyt yoghurten kunne sprette? Hvorfor spratt den? Blitt såpass gammel at den var gått fra flytende hyse til fast gummikonsistens? Og disse 50%? Spratt den ikke så høyt allikevel? Var det en stavefeil i plakaten; kanskje yoghurten var spredt rundt i butikken, så fikk man halv pris om man var flink nok til å finne den?  Hmm? Forbipasserende medkunder kikket rart på meg når jeg stod foran sprettyoghurt plakaten og hadde en indre diskusjon med meg selv. Og i fra det øyeblikket jeg tok opp kamera for å ta bildet av plakaten unngikk de meg. Jeg lot nysgjerrigheten leve videre i hodet mitt denne dagen og valgte en annen butikk. Dette mysteriet er fortsatt uløst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s