De fine Damene og Herrene

 

4generasjoner_damer_tommetanker

4. generasjoner damer var samlet i Supansas Hage og 4. generasjoner herrer var samlet i Supansa sin hage. Det er ikke så ofte vi er samlet, men det er fint når det skjer. Og svigerfar ønsket seg et herrebilde og et damebilde i et generasjonsteknisk perspektiv. Så vi stilte oss i solen og lot oss forevige. Det gikk greit for herrene. Litt verre for damene. Det 5 og hittil siste tilskuddet til denne 4.generasjonersrekka spilte ikke helt på lag denne dagen. Hun har ennå ikke helt forstått konseptet “stå i ro og smil til fotografen for søren”. Vi gjorde mange forsøk før vi lot en 3-åring være en 3-åring og tok bildet. Det ble uansett en fin bukett som stod der i hagen i Knarrevikveien.

5_stk_4generasjoner_tommetanker

4generasjoner_menn_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s