Det beste av 3 verdener.

isbjørn_tommetanker

Snø, Sol og øl. 30 grader i lufta. 20 grader i vannet. -3 grader i snøen. 4 grader i kjøleskapet. De som kjenner meg vet at jeg er glad i vinter. Kulde og snø og ski og sånt. Og de som kjenner meg vet at jeg er glad i sommer. Varme og bading og seiling og slikt. Og de som kjenner meg vet at jeg er glad i øl. Leskende og friskt og godt og sånt. Så hvilket opprømthet dukker ikke opp i en gammel sjel når det ennå ligger snø og is på parkeringsplassen ved NOV på Dvergsnes. Under et isolerende dekke av grus ligger det fortsatt snø og is. Og like bortenfor ligger hytta vår med stupeklar brygge og hoppehungrige barnebarn. Inni kjøleskapet står det øl. Utenfor ligger seilbrettet. Og hvilken match. ISBJØRN fra Mack Bryggeri. En gang verdens nordligste bryggeri. Når Tomm i badeshorts fant isbjørnøl som fant snø som fant lunkent badevann er allting godt.

Resten kan hoppe i havet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s