Noen menn kan tenke to tanker samtidig

tenke_to_tanker_tommetanker

Jeg er en av dem. Jeg kan tenke to tanker samtidig. Det er ofte når disse to adskilte tankene forenes at magien oppstår. Eller klusses til. Kommer litt an på øynene som ser. Av og til kan faktisk misforståelser oppstå også. Det uventede og underlige i en tankefusjon er oftest moro. At jeg kan tenke to tanker samtidig er ikke en selvpåtatt påstand. Andre mennesker i nær familie kan av og til fortvile over min doble tankekraft. Generelt er det spesielt kvinner som sier at menn ikke kan tenke to tanker samtidig. Vi er for enkle, for tidlig i evolusjonen til å kunne utnytte hjernens kapasitet. Men ikke jeg. Ofte blir to halve tanker til 1 før de dobles. Noen av kvinnene i familien ønsker nok at jeg av og til kun tenkte en tanke.

Når jeg står der med mine to simultane tomme tanker knelende foran tilbudsplakatene utenfor Coop Dvergsnes og smiler står andre med tomme øyne og undrer. Skal de gå rett forbi meg eller ta en lang omvei. Det er når mine to tomme tanker forenes til en at smilet kommer. Du får ikke mer gøy enn du ser selv, heter det sånn ca.

to_tomme_tanker

Middagen smakte litt rart i dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s