Helt unike opptak av elvekobba

Det er ikke ofte den viser seg foran et kamera. Ferskvannskobba. Ikke fordi den er så vanskelig å filme, men det er fordi få fotografer gidder å kaste bort sine pixler på den. Noen kaller det miljøkriminalitet bare å slippe den til på offentlig sted, andre sier at herrens veier er uransakelige. Denne skapningen som glir like lett gjennom vannet som gjennom buskene finnes det kun en av. Dens form er som skapt for et liv i elva der den lekende lett sklir gjennom både bak- og for-evjer. Dens ynde og grasiøse væremåte trollbinder de av de forbipasserende som ikke snur seg vekk. Tykkhudet med et varmeisolerende lag holder den seg lett flytende og loffer og lemmer styrer den urytmisk omkring i en strømmende elv. Endelig er den foreviget for ettertiden. Se og nyt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s