Nytt Realitykonsept

jakten_på_ærligheten_tommetankerI tider hvor moral og etikk ser ut til å forlate realitykonseptene fikk jeg en ide til en ny serie. En serie hvor en ikke ser hvor langt en kan nærme seg det totale moralske forfall .En serie som ikke krever minimalt med påkledning og maksimalt med tatoveringer. En serie som ikke foregår på strender og i hav og i paradiser i sydlige strøk. Et konsept hvor parring ikke er det viktigste. For her er tanken at en går inn i en setting som allerede er ganske langt nede i troverdighetstrappa. Et miljø som allerede er ganske dehydrert. Hvor sannheter snur seg etter vinden.Og handlingen skal ta plass i et hvitt hus i en viktig by i et stort land. Formålet her er å finne fram til det gode i deltakerne inne i huset. Lete med lys og lykter helt til en finner et snev av sannhet og ærlighet. Deltakerne er allerede stemt fram av et folk og befinner seg i huset. Det er blant dem at ærligheten skal ettersøkes og forhåpentligvis se dagens lys igjen.

Håper noen realityfilmskapere tar opp tråden. Bør egentlig ha et globalt potensiale.

Tror det hadde slått an. Jakten på ærligheten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s