Bels vedøvensensensens (bedøvelse)

tannlege_tommetankerJeg visdomme. Ja komm vil forsoffen og visdommalle twaturen , med visdomm. Tomsten vissten det. Ja komstann. Litt hadden , med visdomsta komster ei gamm. Og ikke kommenn. Ja jeg sitte sprøytannå. Den Tullen der ei sin dog. Og visstann. Jeg visstannle sprøytannlen Tull under. Skullingen i det. Tullippe for det. Den vil der i tann. Et hadderen og. Og lunderen Tomst hos lå skull unes. Tomme fylling ikke fylle jo hulle der ei sitt hos lå der det. Litter en i en Tullippe sprøytann. Og hull uner ei dust Den, i ovene sa og sitt. “Dentoret i leppa. Jeg spret. Og fylleg sommedøvd uten kold. Godt. Jeg sa. Godt. Den hadde i til og kommedde hva jegen, ingaen va og sitt. Godt. Jegaentinga tine sa 100 re mer til kjøntil oven kold. Jeg prøvelsenderlen var bed uter fyllittenten, ig kjen hva jeven,” sprøyta jentorklaredøvd ut bedøvd linnet halvve i og kom entil denet hadderdigjeg kjeg sitt hadde å fer bed linga jevelseg sitt kold. Dentil og skjeveis ute sprøvelsen var og sa hadde at ingen at av øytannleg på Faen på siden kunnen. Uten før bed på en lapp hvor de. Uten inned innen prøvdet og nen i kaffenste. Denstre side sidel visstrevel av trodde jeg gled på en gav jeg ned innenstre svert kom av jeg jeg på ver gav munga opp opp kaffen kunnen al at jeg ven. Etten kom av mung. Varmeg trodde skaffen gant over jeg tungant en”. Jeg de. Ute skreven kopp opp høyre side skal jeg ga opp kaffe. Der og jeg til ver blir høyre sven. Jeg ven at bed i meg ut blir hvel jeg til verfrant opp hvet gled i meg hvelgt.  Faen.

 

Det var dette jeg prøvde å si.

Skulle nesten ikke tro det. Tomm twat. Taperen Tomm. Tullingen Tomm. Ja jeg. Jeg har en visdomstann. Et av naturens luner. En dust med visdomstann. Og i all sin visdom vil den ikke slippe taket. Den sitter der ennå. Litt forsoffen , men dog. Et hull under ei gammal fylling skulle fylles. Jeg var hos tannlegen i dag. Jeg lå der i stolen og så sprøyta komme. Jeg visste den skulle komme for jeg hadde jo hull i ei tann. Og sprøyta kom med sitt bedøvende innhold. Det spredde seg ut i kjeven, i halve tunga og kinnet halvveis ut i over og underleppa. Til og med litt av øyet. “Den kommer til å sitte i lenge denne bedøvelsen,” sa tannlegen. “Resten av dagen vil du føle deg som en Rema 1000 reklame.” Hun hadde rett. Jeg kjente ingenting av borringa og fyllinga. Bedøvelsen virka. Godt. Etter at hun var ferdig dro jeg på  kontoret igjen. Jeg sa hei til kollegaene mine uten at de skjønte hva jeg sa. Jeg prøvde å forklare at kjeften var bedøvd uten at de skjønte hva jeg sa. Etter hvert gav jeg det opp og jeg gav de en lapp hver hvor jeg hadde skrevet; “Hei. Jeg er bedøvd i munnen”. Så prøvde jeg meg på en kopp kaffe.  Den kom aldri ned i svelget en gang. Kaffen kom inn i munnen på høyre side. Varmet opp høyre del av tunga før den gled over til venstre side av tunga og ned på venstre side i munnen. Derfra rant kaffen forover og ut av munnen igjen på venstre side. Uten at jeg visste det. Jeg trodde jeg hadde svelgt.

Og nå skal jeg i kundemøte. Det blir gøy. Faen.

 

 

Jeg visdomme. Ja komm vil forsoffen og visdommalle twaturen , med visdomm. Tomsten vissten det. Ja komstann. Litt hadden , med visdomsta komster ei gamm. Og ikke kommenn. Ja jeg sitte sprøytannå. Den Tullen der ei sin dog. Og visstann. Jeg visstannle sprøytannlen Tull under. Skullingen i det. Tullippe for det. Den vil der i tann. Et hadderen og. Og lunderen Tomst hos lå skull unes. Tomme fylling ikke fylle jo hulle der ei sitt hos lå der det. Litter en i en Tullippe sprøytann. Og hull uner ei dust Den, i ovene sa og sitt. “Dentoret i leppa. Jeg spret. Og fylleg sommedøvd uten kold. Godt. Jeg sa. Godt. Den hadde i til og kommedde hva jegen, ingaen va og sitt. Godt. Jegaentinga tine sa 100 re mer til kjøntil oven kold. Jeg prøvelsenderlen var bed uter fyllittenten, ig kjen hva jeven,” sprøyta jentorklaredøvd ut bedøvd linnet halvve i og kom entil denet hadderdigjeg kjeg sitt hadde å fer bed linga jevelseg sitt kold. Dentil og skjeveis ute sprøvelsen var og sa hadde at ingen at av øytannleg på Faen på siden kunnen. Uten før bed på en lapp hvor de. Uten inned innen prøvdet og nen i kaffenste. Denstre side sidel visstrevel av trodde jeg gled på en gav jeg ned innenstre svert kom av jeg jeg på ver gav munga opp opp kaffen kunnen al at jeg ven. Etten kom av mung. Varmeg trodde skaffen gant over jeg tungant en”. Jeg de. Ute skreven kopp opp høyre side skal jeg ga opp kaffe. Der og jeg til ver blir høyre sven. Jeg ven at bed i meg ut blir hvel jeg til verfrant opp hvet gled i meg hvelgt. Jeg d

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s