Grunn god nok?

Nyt_norge_3_tommetankerI går kontaktet jeg Nyt Norge fordi jeg lurte på hvorfor de limte plastlapper på alle eplene. Jeg fikk et høflig svar. Men er det grunn god nok? Og er det bare meg som ikke liker dette. Plast er jo som kjent ikke et gode. Det må da være mulig å markedsføre uten å lime plast på frukten.nyt_norge_2_tommetankerNyt Norge er en fin greie. Framsnakke norsk mat. Jeg ønsker også at alle skal spise masse norsk frukt. Det er egentlig godt for alt. Rent bortsett fra all plasten da.

Håper de ikke gjør det samme med jordbær og moreller og tyttebær.

 

https://www.matmerk.no/no/nytnorge

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s